Kok Makelaars

Adres Hollandsch Diep 57
2904 EP Capelle aan den IJssel
E-mail info@kok-makelaars.nl Telefoon 010 450 67 77 Website www.kok-makelaars.nl

Bermweg 22a,

 

Rotterdam

verkocht

Bermweg 22a, Rotterdam

Kenmerken

Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
156 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Perceeloppervlakte
585 m²
Inhoud
665 m³
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

** LAATSTE BESCHIKBARE VILLA

Uniek, kleinschalig en hoogwaardig project van drie Kempische villa's op landelijke locatie aan de Bermweg in Rotterdam.

Landelijk wonen maar toch met alle faciliteiten van wereldstad Rotterdam nabij, met enerzijds haar bruisende stadscentrum maar ook met Rotterdam-Nesselande op een steenworp afstand. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen...

De villa's zijn ontworpen door topontwerper Marinus Weijers van AA+ Ontwerpbureau en zullen onder garantie worden gebouwd door een gerenommeerde aannemer.

KEMPISCHE ARCHITECTUUR
De Kempische bouwstijl is een nieuw genre in de hedendaagse architectuur en is overgewaaid uit de Kempische streken van België.

De Kempische villa’s met rustgevende atmosfeer stralen authenciteit uit door een bouwwijze van weleer, zowel in materialen als in vorm. Gebruikte stenen, onderbroken goten, met zink bedekte dakkapellen en een combinatie van gedetailleerde houten en stalen kozijnen. Ook typisch Belgisch is een ossenoog-raam.

AA+ Ontwerpbureau ontwerpt onderscheidende nieuwbouw villa’s in de Kempische stijl die leven. Deze sfeer kan binnen worden doorgetrokken met doorleefde hardsteen vloeren en antieke zandsteen schouwen. U beleeft het comfort van heden in de sferen van het verleden!

'n Impressie:

VILLA A

BEGANE GROND
- entree met toilet

- riante living ca. 58 m²

- open keuken (naar eigen keuze/ontwerp in te vullen)

- slaapkamer met aangrenzende (open) badkamer
optionele extra uitbreidingsmogelijkheid met tuinkamer of veranda van ca. 17 m²

1e VERDIEPING
Overloop
- drie slaapkamers

- tweede badkamer

- separaat tweede toilet

2e VERDIEPING
- middels vlizotrap bereikbare vliering

EXTRA PLUSPUNTEN
+ de villa's worden gebouwd op eigen grond
+ ruime mogelijkheden voor individualisering
+ optioneel uitbreidingsmogelijkheid met tuinkamer of veranda van ca. 17 m²
+ kleinschalig project van slechts drie vrijstaande villa's
+ Bouwgarant Keurmerk
+ energielabel A

BEELDMATERIAAL
Let op: de foto's omvatten een combinatie van de artist impressions (twee stuks) van het project in combinatie met een aantal foto's van de omgeving alsmede door de architect aangeleverde sfeerbeelden c.q. voorbeelden hoe uw interieur zou kunnen worden. De villa's worden standaard conform de Technische Omschrijving opgeleverd.

En heeft u de dronefilm al bekeken? Die geeft een goed beeld van de prachtige landelijke locatie aan de Bermweg in Rotterdam.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op!

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen.

Foto's

Bermweg 22a, Rotterdam